İletken iletkenlik sensörü Endress+Hauser Memosens CLS21E-AAGA11

İletkenlik sensörü, Medya: su ve atık su
Hücre sabiti: k=0,1 cm⁻¹
ölçüm aralığı: 10 µS/cm…20 mS/cm
sıcaklık sensörü: Pt1000 sınıfı A
proses basıncı: 13 bar abs. (20°C)/1 bar mutlak. (120°C)
proses sıcaklığı: -20…120°C
sterilizasyon: maks. Maksimum 30 dakika. 140°C
koruma sınıfı: IP68
arayüzler: Memosens
Proses bağlantısı: G 1

Stok kodu: 4c5c7a73a26f

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?

  • Geniş Ürün Yelpazesi
  • Orjinal ve Yeni Ürün Satışı
  • En İyi Fiyat Çalışması
  • Kredi Kartı ile Güvenli Ödeme
  • Hızlı Teslimat
  • Ürün hakkında aklınıza takılan herhangi bir konuda satis@mukateknik.com.tr​ üzerinden dilediğiniz zaman bize ulaşabilir ya da " Hemen Teklif Alın " butonundan formu doldurarak teklif talebinde bulunabilirsiniz.
Hemen Teklif Alın

İletkenlik sensörü Endress+Hauser Memosens CLS21E-AAGA11
Endress+Hauser’in iletken iletkenlik sensörü Memosens CLS21E-AAGA11 su, yüzey suyu ve atık suyun hassas iletkenlik ölçümü için kullanılır ve tuzdan arındırma tesislerinde, su arıtmada ve su izlemede kullanılır. diğer uygulamalar. Ölçüm, k=0,1 cm⁻¹ hücre sabitiyle 10 µS/cm ila 20 mS/cm ölçüm aralığında gerçekleştirilir. Sensör, IIoT hizmetleri için mükemmel bir temel oluşturan Memosens 2.0 teknolojisi aracılığıyla kapsamlı kalibrasyon ve proses verilerini depolayabilir.

İletken iletkenlik sensörü Memosens CLS21E-AAGA11, ayrı olarak satılan Memosens CYK10 ölçüm kablosuyla bağlanır ve bağlantı işlem G 1 erkek diş vasıtasıyla yapılır.

Tasarım İletkenlik sensörü
Ölçme prensibi iletken
Fonksiyonlar Sıcaklık iletkenliği
İletkenlik ölçümü
Medya Suyu
atık su Ölçüm aralığı 10 µS-20 mS/cm
Basınç dayanımı 17 (20 °C) bar

Mekanik veriler

Proses bağlantısı G 1
Bağlantı Memosens geçmeli başlığı
Malzeme (ıslak parçalar) PES
Grafit

Ortam koşulları
Ortam sıcaklığı min. -20 °C
Ortam sıcaklığı maks. 60 °C
Ortam sıcaklığı min. -20 °C
Ortam sıcaklığı maks. 135 °C
Koruma sınıfı IP68

Arayüzler Memosens
Onay CE
UKCA

Sınıflandırma

Gümrük tarife numarası 90279000

Scroll to Top